Ben Mükemmel Bir İnsanım


Ben mükemmel bir insanım. Durun öyle hemen celallenmeyin. Bir dinleyin önce neden mükemmelim. Veriyorum cevabını: Mükemmellik derecesinde iyi yaptığım o kadar çok şey var ki...

Mükemmel bir dinleyiciyimdir mesela. Müziği mükemmel dinlerim özellikle. Sabah akşam, hiç bıkmadan... İnsanları dinlerim. Sevinç, hüzün, dert, tasa, coşku... Hiç farketmez, hepsinin yeri vardır kulaklarımda.

Mükemmel severim. Kendimden üstün tutarım her sevdiğimi. Tanımasam bile severim. Kendimi, evimi, kedimi, ailemi, pijamamı... Her şeyi severim. Herkese yetecek kadar sevgimiz var çünkü. 

Mükemmel yerim. İnsanları mutlu eden sayılı şeylerden biri. O güzel tatları almayı kim istemez ki? 

Mükemmel izlerim. Film, dizi, klip değil sadece. Etrafımı izlerim. Yağmuru çok izlerim mesela. Karı da severim. Kışı, soğuğu izlerim ben.

Mükemmel teşekkür ederim. Faydalı olan her şeye yakışıyor teşekkür. Yemekten sonra mükemmel ''Eline sağlık'' derim. 

Mükemmel bağlanırım. Bırakamam her şeyi kolay kolay. Bende anısı olan her şey, herkes gidemez öyle hayatımdan.

Mükemmel güvenirim. Seviyorsam eğer. Birinde bile kötü sonuç almışsam bırakamam ki güvenmeyi. İhtiyacım var güvenmeye.

Mükemmel ağlarım. Üzüntüden değildir çoğu. Ben bir şeyi çok güzel bulduğumda ağlarım. Değer veririm, inanamam.

Mükemmel şarkı söylerim. Sesim güzel değildir ama sadece güzel olanlar için mi şarkılar? Her yerde söylerim. İster bağırarak istersem mırıldanarak. Çok söylerim ama.

Mükemmel uyurum. Tek terslik gece uyumam ben. Gündüz uyuması gereken bir insanım. Yarasayım belki de.

Mükemmel okurum. Kitaplarda kaybolmayı çok severim. Bugün dedektif, yarın katil olurum. Sonraki gün doktor belki.

Mükemmel gezerim. Deniz kenarı değil ama. Binalar cezbeder beni. Işıkları severim. Geceleri ben mükemmel gezerim.

Mükemmel gülerim. İçimden gelir gülmek çünkü. Başkası gülmemi sevmese de ben gülmeye devam ederim.

Mükemmel yalnızımdır. Yalnızken çok eğlenirim. Mükemmeldir yalnızlık, yalnız kalmasını bilenlere.

Gördünüz değil mi? Hepimiz fazlasıyla mükemmeliz. :)

Share:

2 comments

  1. Gerçekten düşününce, ben de mükemmel miymişim yahu dedirtiyor. :D Demek ki neymiş, herkes kendi mükemmeliymiş efenim. Şu herkese güvenme olayı bende de var ah çok sakıncalı, uzak durulası, çok gereksiz acaip gereksiz ama çok da çeldirici, celbedici, kendine inandıran bir alışkanlık. Humm ben iyi bir yalnız değilim... Gerçekten de değilim.. Yalnız kalınca kendimi ımmm nasıl desem.. Yalnız hissediyorum. :D Açıklamam da daha berbat oldu dur bakiyim toplayacağım. Yalnız olunca üzülüyorum ama kendimi dışarıya da açamıyorum böyle pek.. Yazlıkta aşağıya insem bir sürü arkadaş bulabilecekken kendimi eve kapatıyorum mesela. Kahrolsun YGS ayrı da hep böyleydim sadece sınav için değil yani.. :P Bilmiyorum geçmiş yıllarda 0-3 yaş çocuklarıyla 30-35 yaş yetişkinleri doluydu site, ortası bi ben vardım. :D Ama bu sene çoh yakuşuklu iki çocukla göz göze geldim bloğun orda kurs dönüşü... Of ne yapsam erva yazının da içine ettim farkındayım.. :P bianeyo canım içimde birikti baya bir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sınav için bak gerçekten bu kadar stres yapma, değmiyor çünkü :D Pişman olma sonra bu kadar taktım diye :D Herkes sevmiyor tabi yalnızlığı bir şey diyemem, ben de sevmezdin eskiden :P Yahu madem yakışıklı çocuk var gitsene kızım dljadaslkd Kaçar mı bu fırsat :D sen doldukça bana anlat beraber çözüm buluruz rahatlarız :D

      Delete